Передача з баланса на баланс інженерних мереж
| Правила | Регистрация | Пользователи | Сообщения за день |  Справка по форуму | Файлообменник |

Вернуться   Форум DWG.RU > Отраслевые разделы > Инженерные сети > Передача з баланса на баланс інженерних мереж

Ответ
Поиск в этой теме
Непрочитано 20.11.2009, 10:29 #1
інженердбк

Моє підприємство зіштовхнулось з деякою проблемою по предачі інженерних мереж, новозбудованих насосних станцій, трансформаторних підстанцій і т.д.
Насамперед хочу сказати, що при видачі технічних умов на будівництво житлових будинків як і завжди всі підприємства,які їх видають навішують комунікацій по вартості приблизній вартості всього будинку. Крім цього, пайова участь у розвитку інженерних мереж міста 4%. Добре, можна зарахувати кошти витрачені на будівництво вищевказаних мереж і т.д.в рахунок пайової участі, але постає ще одна проблема, при передачі їх необхідно виплатити ПДВ.Я не можу зрозуміти чому ми повинні платити фантастичні суми, за мережі і т.д.,які фактично були побудовані за рахунок міста. Прошу Вашої допомоги у вирішенні цього питання, як можна прередати без оплати ПДВ інженерні мережі, новозбудовані насосні станції, трансформаторні підстанції і т.д.
Просмотров: 3067

Непрочитано 20.11.2009, 10:35
Sid Barret

летчик

Крым
<phrase 1=

Пиши чистым русским языком!
Sid Barret вне форума  

Непрочитано 20.11.2009, 21:42
Солидворкер
Moderator

Конструктор (машиностроение)

Россия
<phrase 1=

Цитата:
Сообщение от Sid Barret Посмотреть сообщение
Пиши чистым русским языком!
інженердбк, желательно так и поступить, хотя, в принципе, Гугел рулит в этом вопросе. http://translate.google.ru/translate...&sl=auto&tl=ru
Солидворкер вне форума  
Ответ
Вернуться   Форум DWG.RU > Отраслевые разделы > Инженерные сети > Передача з баланса на баланс інженерних мереж